Akuttandvård på Odenplan när du behöver det

22 augusti 2021 jonas olsson

En smäll på käften. Det är ingenting man önskar sin värsta fiende ens. Eller det där var klumpigt uttryckt. Det är kanske exakt det du önskar din värsta fiende, men inte vill vara med om själv. Det skulle nämligen riskera att slå ut dina tänder. En hård knytnäve, kanske med en eller par ringar runt fingrarna, mot din käke kommer inte vara nådigt för gaddarna. Undvik därför att hamna i bråk där det riskerar att gå över till handgemäng. För dina tänders skull. 

Men om du nu ändå råkar försätta dig i en situation där du får dina tänder utslagna kan du väl försöka hålla dig kring Odenplan i Stockholm. Då har du åtminstone nära till akuttandvård. Nämligen den du hittar på den här länken, tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar, för att vara exakt. Vad du än gör för att provocera fram ett slag i nyllet vet du med andra ord att du kan samla ihop tänderna och få vård i närheten. 

 

Tandvård kan vara akut av flera skäl

Bara för att du vet att du kan få hjälp med akut tandvård på Odenplan innebär det dock inte att du måste söka upp situationerna själv. Det är dumt och onödigt att få sina tänder utslagna. Men nu är det ju inte alltid så behovet av akut tandvård uppstår heller. Du kanske snavar på dina skosnören i rulltrappan ned till tunnelbanan. Ett sådant fall är en minst lika farlig situation för dina tänder som att få en stenhård knytnäve riktad mot dem.  

Eller så har du bara varit extremt slarvig med tandborstningen att det som bara var början till karies nu blivit många och stora hål i tänderna. Vilket har gett dig fruktansvärd tandvärk. Så fruktansvärd att det verkligen är akut. Att du hade kunnat ta emot en smäll på käften bara för att distrahera dig från smärtan. 

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights