Att välja sockerfria produkter är en bra början på ett hälsosammare liv

12 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

Det är ingen nyhet att socker kan vara en bidragande faktor till både övervikt och hål i tänderna, men trots det så är det fortfarande många som har svårt att utesluta socker ur sin kost. Delvis har det att göra med att många av de produkter och rätter som är så himla goda också är det på grund av att de innehåller socker, men det kan även handla om en okunskap gällande vilka produkter som har ett högt sockerinnehåll. Det är nog ingen som har missat att godis och glass innehåller väldigt mycket socker, men det finns även många andra produkter som gör det.

Frukostprodukter kan ha ett högt sockerinnehåll

Till exempel så kan väldigt mycket av det vi stoppar i oss till frukost innehålla mycket socker. Allt från bröd och flingor till marmelad och juice har ofta väldigt mycket tillsatt socker i sig, men som tur är så finns det sockerfria produkter som man kan välja istället.

image

Easis.se hittar man bland annat många olika frukostprodukter som är helt utan tillsatt socker. I sitt sortiment har de även olika sorters sockerersättning som man till exempel kan använda i bakning om man vill säkerställa att brödet man äter inte är fullproppat med tillsatt socker. Easis har dessutom ett brett utbud av både karameller och choklad som inte innehåller raffinerat socker.

Hitta sockerfria alternativ till det goda för att lyckas med en hållbar livsstilsförändring 

Genom att välja bort sockerfyllda produkter så kan det bli lättare att komma igång med en hälsosam livsstil. Se även till att äta näringsrik mat samt motionera dagligen så kommer det visa resultat på både kropp och själ. Behöver man hitta ersättare till de sötsaker som man tycker om att stoppa i sig så kan man helt enkelt kika på sortimentet hos Easis, de finns där för att det ska vara lätt att välja mer hälsosamma alternativ. 

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights