Bärgare i Stenungsund är ute dygnet runt

29 mars 2022 william eriksson

editorial

Man vet aldrig när en olycka kan ske och den sker ofta alldeles för lätt. Det kan vara med andra bilar inblandade, men även en singelolycka där exempelvis ett djur springer ut på vägen. Alla gånger går det inte så pass illa att bilen blir obrukbar. Men trots det kan man behöva hjälp. 

Har bilen fastnat nere i ett dike? Då ringer du bärgaren, så kommer de och hjälper till att dra upp den igen. De kan även hjälpa till om ett däck behövs bytas efter olyckan. 

Bärgaren finns nära dig och ställer upp dygnet runt. För olyckor kan som sagt hända precis när som helst. Bärgaren tar sig till platsen där du är så snabbt de bara kan. Under tiden är det bra om du ställer dig själv i säkerhet. Att stå fast ute på motorvägen är inte alltid så roligt, så om det är möjligt bör du lämna bilen och ställa dig på en säker plats tills bärgaren kommer. 

 

bärgare stenungsund

 

Inget stoppar bärgaren 

Man kan som sagt aldrig veta när något händer, och det innebär att bärgare i Stenungsund alltid är redo. Vare sig det är mitt i natten eller på självaste julafton, så är de redo att hjälpa till. De hjälper dig med bilen oavsett om den står i mycket trafik eller inte. Trots det utför de givetvis sitt arbete säkert och tryggt för att undvika skador. 

För din egen skull är det viktigt att ha en bra försäkring. Det kan bli väldigt kostsamt med bärgare om man inte är försäkrad. Försäkringen täcker oftast detta, vare sig du har hel eller halv försäkring. De som arbetar med att bärga bilar är ofta väldigt lugna och duktiga att ha och göra med. Behöver du kan du åka med dit bilen ska, då man kanske inte har någon som kan hämta en.

Fler nyheter