Bed and breakfast i Gävle för affärsresan eller semestern

18 mars 2022 william eriksson

editorial

Stundar det en affärsresa? Det kan vara en snabb och stressig sak. Vad behöver man ha med sig? Vad ska man göra? Hur många ombyten krävs?

Eller är det bara dags att komma bort en stund? Få ro att läsa en bra bok eller reconnecta med sin respektive och återupptäcka varför man föll för varandra? Livet tenderar göra så att man glömmer sådant med all stress som det kan medföra. Det man kan göra enkelt för sig, vare sig det rör sig om business eller pleasure, är att boka ett trevligt hotell. Att få tag på en trevlig plats att spendera resan på är den bärande bjälken för att man ska trivas. 

Vad vill man ha av ett bra hotell? Gärna litet, familjärt och mysigt med hög standard. Trevlig personal som ser efter alla ens behov och som samtidigt förstår att man kan behöva lite lugn och ro. Gärna ska hotellet också ligga bra rent geografiskt. Lagom nära till stadskärnan för sevärdheter och shopping och ändå inte långt ifrån naturen så att man kan få frisk luft i lungorna.

 

Hotell

 

Bed and breakfast i Gävle är svaret på frågan

Ett bed and breakfast i Gävle är svaret på frågan om var man ska bo på affärsresan eller semestern. Denna förstklassiga inrättning må vara liten men har världens trevligaste och mest tillmötesgående personal. Rummen är hemtrevliga och fräscha och sängen är så behaglig att man somnar direkt när väl John Blund knackar på dörren.

Något som en hel del uppskattar är att kunna ta en riktigt lång varm dusch utan att tänka på kilowatten. Låt stressen rinna av kroppen under det varma vattnet. Sedan efter duschen och sömnen så går man ner och får en fantastisk frukost. Ta en chans för att ladda batterierna. Gör affärsresan till något extra. Bed and breakfast i Gävle!

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights