Entresol om det behövs en våning till

16 januari 2022 william eriksson

editorial

Det skulle behövas en våning till i lokalen. Det eller att du flyttar till en annan lokal. Frågan är förstås hur mycket tid som skulle spillas på själva flytten och vad som skulle bli den nya lokalhyran. Du kanske skulle kunna bygga till en filial, fast då kommer strulet med att få bygglov och kostnaden för materialet och sedan koll på allt som hade behövts dras rätt som vatten och el och det ena med det tredje.

Nej det vore bättre om du kunde lösa detta på något smidigt sätt med en extra våning där du kunde ha arbetsstationer och lite lager, inte sant?

Det du tänker på precis nu är entresol! Ett entresol ger dig en extra våning att knata upp på och sköta arbetet. Du slipper ha ett fullt golv helt enkelt vilket kommer att öka effektiviteten då ni inte längre kommer att trängas som förr.

Ett entresol kostar lite pengar, det är sant, men kom ihåg att det kommer att tjänas in på ett kick kontra om du sätter dig i nya lokaler. Och som du är väl medveten om så är inget säkert med företagande. En lågkonjunktur och folk kommer att hålla hårt i pengarna och det blir osäkert att du klarar av att betala din nya hyra.

 

image

 

Välj en lösning som passar dig

När du ska ha ett entresol så kan du välja det utförande som passar dig bäst. För dig som vill spara pengar så finns möjligheten att få ritningar och material för att sedan sätta upp allt själv. Du kan få en mellanlösning som är det mest populära valet. Detta innebär att du får baspaketet plus montage med liftar och truckar inkluderat.

Sedan för pluslösningen så får du brandskydd, belysning, hiss och undertak.

Välj den lösning som passar dig bäst här https://www.svelag.se/entresol/. Du är värd mer utrymme!

Fler nyheter