Fillers i Stockholm motverkar flyende ungdom

09 juni 2022 jonas olsson

editorial

Åh, ungdomens glada dagar. Många kvinnor och män i begynnande medelålder har nog suckande uttalat de orden när de sett sig i spegeln om morgnarna. Framför allt en extra trött dag, eller en dag efter en lång fest. Av någon anledning brukar de första ålderstecknen visa sitt fula ansikte just på de dagar som känns lite extra tunga.

Samtidigt verkar så många av generationskamraterna inte alls ha drabbats av den flyende ungdomen och annalkande ålderdomen. I alla fall syns det inte i deras ansikten. Vad kan det bero på? Ett svar på den frågan kan vara att det blivit otroligt vanligt för människor att använda Fillers i Stockholm.

 

Fillers är inte fusk för fem öre

När det kommer till skönhet finns inga regler. Den som jagar en evig ungdom är dömd att misslyckas redan på förhand. Livet är inte oändligt. Men det finns heller inget som säger att inte alla till buds stående medel är tillåtna för att förlänga ungdomsåren så mycket det bara går. 

Att behålla sin hy ung, fräsch och fyllig så länge som går är ett bra knep. Även om åldern i passet aldrig kan ändras, behöver du faktiskt inte visa upp ditt pass särskilt ofta. Så länge som du ser gammal nog ut att bli insläppt på krogen är det faktiskt bara i passkontrollen.

 

fillers stockholm

 

Dina vänner vill också ha bra fillers

Fillers är alltså inte fusk. Det är tvärtom fina fisken för dig som vill ge ett ungdomligt intryck. För glöm inte att du inte behöver påstå att du är yngre än du är. Det finns en hel del prestige och status att hämta i att se ung ut trots en aktningsvärd ålder. 

Att din ungdomlighet beror på fillers behöver du inte berätta för någon, om du inte vill. Men glöm inte att det var länge sedan skönhetsbehandlingar var tabu. Tvärtom ska du vara bjussig nog att tipsa dina vänner om vilken klinik som gett dig så fint resultat.

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights