Ge barndomens drömmar nytt liv genom att köpa ett elpiano

17 oktober 2021 Mikael Barani

editorial

Skulle du också börja spela piano i grundskolan men fick nobben på grund av att instrumentet tar upp så mycket plats? Ett ganska trist faktum, även om det också är ett faktum att pianon är stora.
Som tur är så fortsatte världen att snurra på ändå. Kanske började du lira gitarr istället, eller triangel – avsevärt mycket mindre instrument än ett piano.

Barndomens drömmar

Utvecklingen har som bekant gått framåt. Numera kan man till exempel välja att skaffa ett elpiano och få hem ett instrument som lätt går att stuva undan och ta fram när det är dags att lira. 
Den där gamla ursäkten om att det tar upp för mycket plats håller därför inte längre. 

Oavsett om du själv har barn idag som vill lära sig spela, eller om det är du som äntligen vill lära dig spela för din egen skull, finns det alltså alla möjligheter till detta – utan att det fysiska utrymmet i ditt hem blir alltför litet.
För den där gnistan som en gång i tiden fick dig att vilja börja lira kan faktiskt ha överlevt tidens tand. Kanske är det så att du känner att du verkligen vill utforska din musikaliska ådra men aldrig har vågat efter barndomens upplevelser.

Varför vänta längre? Köp elpiano och se vad som sitter i dina fingrar och i din själ. Det kan vara så att du har fullt av skaparlust som bara väntar på att få komma fram.
Saken är den att du aldrig får veta om du inte vågar chansa. Det gäller ju för övrigt allt här i livet.

Den som tvekar att hoppa får aldrig veta om vingarna bär och kan ta dig fram till oanade landskap. Våga därför ta denna möjlighet och se om detta med musik faktiskt är något för dig.
Kanske kommer du att upptäcka att det alltid har varit det.

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights