I Helsingborg pumpar man på

30 september 2021 jonas olsson
image

Helsingborg, denna vackra skånska pärla alldeles bredvid sundet nära vårt grannland Danmark. Tänk att stå uppe i Kärnan och låta blicken svepa över både stad och land. Att känna de ljuva havsvindarna svepa över ansiktet är en ljuvlig känsla. Långt bort hörs ljudet från Olympiastadion när Helsingborgs IF gör mål på motståndarna. Blodet pumpar adrenalinstint runt hos åskådarna som hoppar i takt med varandra på läktaren.

Åskådarna på Olympia jublar ikapp med målen

Tankarna i hjärnan pumpar svindlande vidare mellan synapser och nervcellerna. Finns det kanske ett sätt att få åskådarna ännu mer glada på Olympia? Tänk tanken att börja dra rörledningar i marken från Olympia vidare ner till hamnen. Väl i hamnen fortsätter ledningarna under vattnet, över till Helsingør. I Helsingør finns det en öltillverkare som skulle kunna vara startpunkten för rören. Med rören kan man sedan pumpa ölen direkt till en tappkran på Olympias läktare.

Utveckla fotbollsstadion med nya idéer för framtiden

Det vore en förträfflig idé, även om den kanske är svår att genomföra i verkligheten. Då är det bättre att se om det kanske kan finnas ett lokalt bryggeri i Helsingborg som kan tänka sig att pumpa öl till Olympia. Kanske finns det andra företag som kan pumpa dit andra saker också. En bra luftpump för matchbollarna är också bra att ha på plats. Pumpar och rör för vattenledningarna som ska vattna gräsmattan är också viktiga för att det ska bli en bra plan.

Det är tur att det är enkelt att få tag i pumpar i Helsingborg så man inte behöver leta så länge. Givetvis finns det olika pumpar till olika verksamheter. Pulverpumpar kanske kan pumpa ut en snygg kritad linje så att ingen kan klaga på om bollen var ute eller inne. Att använda pumpar med god kvalité borgar för att hela projektet kommer bli superbt. 

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights