Med lykta driven av solcell kan man njuta av mysig belysning i trädgården utan att behöva bry sig om energiförbrukningen

25 juni 2021 Cecilia Olsson

Att skapa en mysig atmosfär på sin balkong eller altan är det som kan göra att man spenderar mycket tid där och därmed får ut mesta möjliga av den. Åtminstone under sommarhalvåret är det underbart med en uteplats där man kan sitta och njuta av frisk luft och förhoppningsvis även solsken. Det allra mysigaste är nog ändå att kunna sitta och umgås under ljumma sommarkvällar i skenet av värmeljus och välplacerad belysning. 

Vacker utomhusbelysning skapar stämning och fungerar som vägvisare

Något som är väldigt mysigt och användbart i trädgården, på en balkong eller en altan är ljusslingor som slingrar sig runt räcken eller spänns upp över platsen där man sitter. De ger ett trevligt sken och man kan välja om det ska vara färgglada lampor eller lampor som ger ett varmt eller kallt sken, det beror helt på vad man själv föredrar.

Även ljuslyktor skapar en väldigt trevlig atmosfär om man placerar ut dem där man behöver lite extra ljus, som till exempel på bordet eller för att visa vägen vid dörröppningar och trappsteg. Använder man sig av ljusslingor och lyktor som är utrustade med solceller behöver man dessutom inte bry sig om att dra elkablar och komma ihåg att stänga av belysningen när man inte vistas på uteplatsen för att undvika slöseri på energi. 

Beställ soldriven belysning till hela trädgården online

Hos Solarcamp.se hittar man noggrant utvald belysning som drivs av solen, ett miljövänligt alternativ som dessutom innebär noll kronor i driftkostnad. Söker man lykta solcell eller ljusslingor så finns där olika färger och modeller att välja mellan. Hos Solarcamp hittar man miljövänliga och energibesparande solcells lyktor i bra kvalitet som passar perfekt till att skapa en fin och trevlig atmosfär på altanen eller balkongen under de härliga sommarmånaderna. 

Satsa på bra belysning och få ut mer av sommarens behagliga temperatur och friska luft!

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights