Professionell virussanering

22 juli 2021 Lily Hansen

Tiderna har förändrats ganska drastiskt på bara lite mer än ett år. Covid kom in i vårt liv och det finns inte någon som förblev opåverkad. Med det viruset i bilden blev allt även mycket noggrannare. Som hur man sköter sin egen handhygien efter man varit och handlat. Eller hur mycket man rör vid, hur nära människor man går. Men de som även fått göra stora förändringar är offentliga ställen. 

De har satt upp skyltar som visar avståndet man ska hålla. Till på köpet har det blivit mycket mer noggrant med att göra virussanering, allt för att bromsa och eventuellt kunna stoppa viruset som sprider sig. Medan många förlorade sina jobb på grund av pandemin var det istället en del jobb som ökade. Som i affären, det fick bli extra noggrant med all städning och sanering. För att underlätta för personalen valde många att ta hjälp med det. 

 

 

De kan virussanering

Det säger sig självt att det kan innebära en risk att utföra en virussanering. Det innebär att man är mitt uppe bland alla virus. Så för att göra en säker virussanering kan det vara bättre att lämna över det till proffsen, de som har full koll på vilket medel de ska använda och var. De har koll på hur starkt det behöver blandas. De har skyddsutrustning på sig för att minska risken att bli smittad. De vet även var viruset helst sätter sig. 

En del ställen är nämligen mer utsatta än andra. Som handtagen till exempel, där olika  människor ständigt tar i. Även bordskanter och trappräcken är något som ofta har en del virus på sig. Men virusen blir man kvitt när man gör en sanering. Virussanering är för tryggare tider för dig och dina medmänniskor. Så vänta inte med något så viktigt, se till att boka och få din virussanering gjord.

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights