Sollentuna Plast & Gravyr – Expertis inom medicinteknik och gravyr

19 april 2023 Julia Zsiga

Sollentuna Plast & Gravyr är en ledande aktör inom tillverkning av medicinsk-teknisk utrustning och gravyrarbeten. Genom att använda högkvalitativa styrda maskiner och avancerad CAD/CAM-teknik erbjuder företaget allt från prototyptillverkning till hjälp med utveckling från skiss till färdig produkt.

Medicinteknisk utrustning – kvalitet och precision i fokus

Sollentuna Plast & Gravyr har över åren specialiserat sig på att tillverka medicinsk-teknisk utrustning. Detta innefattar allt från kirurgiska instrument till proteser och andra medicinska hjälpmedel. Genom att använda sig av toppmoderna styrda maskiner och CAD/CAM-teknik säkerställer företaget att varje produkt som tillverkas håller högsta kvalitet och precision.

Eftersom medicinsk-tekniska produkter ofta används i kritiska situationer är det av yttersta vikt att dessa håller högsta möjliga standard. Sollentuna Plast & Gravyr är väl medvetna om detta ansvar och arbetar ständigt med att förbättra och utveckla sina processer och produkter för att möta marknadens krav och förväntningar.

tillverkning av medicinteknisk utrustning

Gravyrarbeten för alla ändamål

Utöver tillverkning av medicinsk-teknisk utrustning erbjuder Sollentuna Plast & Gravyr även gravyrarbeten för olika ändamål. Detta kan inkludera gravyr på smycken, plaketter, skyltar och mycket mer. Företaget har lång erfarenhet inom gravyrområdet och kan därmed garantera kunderna en professionell och kvalitativ service. Gravyrtekniken som används är både modern och effektiv, vilket innebär att de kan erbjuda sina kunder snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Prototyptillverkning och produktutveckling

För att erbjuda sina kunder en helhetslösning inom produktutveckling och tillverkning, erbjuder Sollentuna Plast & Gravyr även prototyptillverkning och hjälp med att ta en idé från skiss till färdig produkt. Företaget har hög kompetens inom CAD/CAM-teknik, vilket möjliggör för dem att snabbt och effektivt utveckla prototyper som kan testas och utvärderas innan den slutliga produkten tillverkas.

Detta är en viktig del av produktutvecklingsprocessen, då det ger möjlighet att identifiera och åtgärda eventuella problem innan större investeringar görs i massproduktion. Genom att erbjuda denna tjänst kan Sollentuna Plast & Gravyr hjälpa sina kunder att snabbt och kostnadseffektivt.

Läs mer här: https://www.plastogravyr.se/

Fler nyheter