Få hjälp med att serva eller byta ut fönster

02 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att ha täta fönster som ser bra ut där de sitter är viktigt på grund av flera anledningar. Fönster är husets ögon och därför vill man att de ska släppa in härligt ljus samtidigt som de bidrar till en vacker fasad. Att de är täta är viktigt eftersom det håller energiförbrukningen på en rimlig nivå, nya fönster bidrar även till ett behagligare inomhusklimat under varma dagar på sommaren. För att hålla sina fönster i toppskick så kan det även behövas god service och underhåll av fönstren med jämna mellanrum.

Fönster behöver underhåll för att må bra

Om ett fönster krånglar, till exempel att det är svårt att stänga eller öppna, så kan det bero på att träet svällt på grund av att det sugit åt sig fukt. Då är det viktigt att renovera eller serva fönstret för att det ska kunna hålla sig starkt och för att fukten inte ska kunna sprida sig. Fönster behöver även underhållas för att de ska se fina och fräscha ut samt för att de ska kunna vara välfungerande så länge som möjligt. 

Företag som kan det mesta inom fönster

Bor man i Göteborg så kan man vända sig till Göteborgs Fönsterrenovering AB om man är i behov av renovering, service eller underhåll av sina fönster. De erbjuder även nytillverkade fönster som man kan få tillverkade efter egna önskemål när det gäller form, storlek, beslag med mera. Med erfarenhet av såväl mindre som större projekt vänder de sig till både privatpersoner och företag. 

God kunskap är viktig för att jobbet ska bli korrekt utfört

Fönsterarbeten är tidskrävande och kräver mycket kunskap. Göteborgs Fönsterrenovering startade 1995 och de har lång samt bred kompetens inom allt som har med fönster att göra. De tillverkar nya fönster, gör fönsterbyten, renoverar och reparerar fönster, samt byter även ut fönsterglas. Många gånger kan de utföra service på plats, men vissa gånger kan de behöva ta med fönstren till deras verkstad. Allt beror på vilken typ reparation fönstret kräver.

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights