Olika hundkurser i Hässelby området

22 januari 2023 Mimmi Källström

Hundkurs i Hässelby

Om du är hundägare i Hässelby har vi kursen för dig! Vårt exklusiva program är skräddarsytt för att ge er båda alla verktyg och tekniker som behövs för att bli framgångsrika hundkompisar. Lydnadskommandon, korrekt interaktion med andra hundar och grunderna i grooming – allt finns här på ett och samma ställe. Dessutom kommer erfarna tränare att vara vid din sida varje steg på vägen när de hjälper till att skapa en lydig valp som är full av glädje! Vänta inte längre; anmäl dig nu och börja bygga upp ett nära band med din älskade hund redan idag.

En hundkurs är för alla

Att lära sig mer om din valp genom att gå en hundkurs är ett fantastiskt sätt att få de färdigheter och kunskaper som krävs för att äga ett husdjur. Från att lära ut grunder som behov, beteende och säkerhet kommer du att utveckla självförtroende i att hantera och kommunicera med hundar samt förvärva färdigheter för att utbilda andra.

hundkurs hässelby

Valpkurser

Att gå en kurs då din hund ännu är valp kan vara bra för att både du och din valp. Valpkurser kan hjälpa din valp att lära sig grundläggande kommandon, umgås med andra valpar och hjälpa den att vänja sig vid olika omgivningar. Valpkurser är utformade för att hjälpa valparna att bli självsäkra och välskötta, vilket ger en bra grund för all framtida träning.

Vad kan du lära dig på en hundkurs

Med en hundkurs kan du få värdefulla insikter om hur man tar hand om våra hundkamrater. Deltagarna får inte bara lära sig grundläggande lektioner i djuromsorg och säkerhet, utan de blir också skickliga på att gå i koppel, ta itu med hälsoproblem snabbt och lära ut goda beteenden. Kursen ger inte bara kosttips och problemlösningsstrategier, utan även råd om trimning! Även de mest erfarna djurägarna kan dra nytta av den rikedom av information som delas. Sammanfattningsvis ger en hundkurs dig alla viktiga verktyg som behövs för att bli en säker hundägare.

Fler nyheter