Sohu-shop.se väggdekor – för ditt hem

20 augusti 2021 jonas olsson

När du kliver in i ditt hem brukar det första stället du hamnar på vara hallen. Du kanske snubblar på några skor och plockar upp en jacka som ligger slängd på golvet. Du hänger upp jackan på en krok på väggen och suckar över din tråkiga hall. Ska du måla om den, köpa nya tapeter eller låta den vara tråkig? Eller finns det något annat som du kan göra som är billigare och går mycket fortare? 

Ja det finns det, lösningen heter väggdekor, eller wallstickers som de även kallas. Om du sätter upp en sådan i hallen med en välkomnande text blir det lite roligare att komma hem. Och något som är ännu roligare är att väggdekorer finns för hela ditt hem. Det låter nog som musik i dina öron.

Väggdekorer finns för hallen, köket, barnrummet, vardagsrummet, kontoret och badrummet. Med sohu-shop.se väggdekor får du ett trivsammare hem. Gå gärna in och kika på vad som finns, du kommer att bli glatt överraskad. Kanske en dekor i badrummet eller toaletten med texten: Här kan du sitta i egna tankar tills någon annan knackar på dörren.

Väggdekorer till köket

De flesta hem har en kök – litet, stort eller någonting däremellan. Köket är en plats där vi tillbringar mycket tid. Visst vore det roligt med något nytt och spännande på väggen i köket? Ett recept på pesto, pannkakor, mojito eller irish coffee kan vara bra att ha om minnet sviker. Det finns många olika dekorer att välja på så det finns något för alla. 

Om du ändå inte skulle hitta en dekor som du tycker passar så kan du hos många e-butiker designa en egen. Du väljer själv vilken text, teckensnitt, färg och storlek du vill ha. Det kan vara roligt att sätta sina egna tankar på väggen eller ge bort som present.

 

Fler nyheter

25 oktober 2021

Downlights